Meerjaren onderhoudsplan

Een Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP) is een rapport waarin staat wanneer welk onderhoud plaats moet vinden en wat de kosten hiervan zullen zijn.

Door het opstellen van een MJOP door een onafhankelijk deskundige voorkomt u onnodig hoge kosten door achterstallig onderhoud. U heeft direct inzicht in de onderhoudskosten op korte en langere termijn. U reserveert als appartementseigenaar nooit te veel of te weinig en voorkomt fluctuaties in de maandelijkse bijdragen.

Ieder complex wordt door ons persoonlijk bezocht. Wij werken de MJOP uit op basis van de NEN 2767 norm en verwerken deze in een overzichtelijke rapportage in 0-prognose.

Ieder gebouw is anders en dus maatwerk, wij stellen dan ook graag een offerte voor u op.

Team work discussion

Vraag direct een offerte aan

De voordelen van 24/7 BB op een rijtje

#1

Gespecialiseerd in VvE's

Wij zijn de nummer #1 in het opstellen van MJOP's voor VvE's! Bij het opstellen van een MJOP voor de VvE houden wij rekening met een sleutelverdeling en uiteraard de verdeling kosten eigenaar/kosten VvE.

100%

Actuele cijfers

Alle actuele prijsinformatie komt uit 0-prognose. Deze prijzen worden jaarlijkse geüpdatet waardoor wij met de meest actuele gegevens werken.

1000+

Meerjaren Onderhoudsplannen

Wij hebben al duizenden MJOP's opgesteld en geüpdatet!

Kom met ons in contact en vraag vrijblijvend een offerte op.

Graag gaan wij voor u aan de slag en komen wij met u in contact. Na het invullen van het contactformulier nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Kunt u niet wachten, dan kunt ons natuurlijk ook altijd bellen!

Wij nemen zo snel mogelijk met u contact op na het invullen van ons formulier.